Weoll ile Raporlamayı Kolaylaştırın

Firma içgörülerini düzenleyin, verileri görselleştirin ve raporlama sürecini otomize edin. Weoll raporlama özelliğinin zahmetsiz kullanımını şimdi deneyimleyin.

Otomatik Raporlama

Raporları Otomatikleştirin, İç Süreçleri Hızlandırın

Rapor sürecini otomatize edin, çalışanlarınızın ilgi süresini daha önemli projelere yönlendirerek verimliliği arttırın. Anlık dalgınlık ve aynı şeyi sürekli yapmanın verdiği yorgunluk ile insan hatası neredeyse kaçınılmaz, Weoll ile bu engeli kolaylıkla aşın.

Gerçek Zamanlı Veri Analizi

Anlık Veri Analizleri ile Firma İçgörüleri Elde Edin

Gerçek zamanlı veri analizi ile anlık kararlar verin. Firma içi bilgileri kolaylıkla raporlayın. Veri toplayan ve analiz edip görselleştiren Weoll ile firma içi süreçleri hem hızlandırın, hem iyileştirin.

Mobil Erişim

Hareket Halindeyken Erişim Sağlayın

Weoll raporlama özelliğinin mobil uyumlu arayüzü ile raporlarınıza her yerden erişin. Nerede olursanız olun, iş süreçlerinizi takip edin ve verilerinize ulaşın.

İşbirliği ve Rapor Paylaşımı

Ekibinizle Raporlarınızı ve Veri Analitiklerini Kolaylıkla Paylaşın

Raporları ekip üyelerinizle paylaşın, firma içgörülerini çalışanlarla tartışın.Paylaşılan çalışma özellikleri ile ekip işbirliğini artırın ve bilgileri herkesin erişimine açın.

Weoll’un Gücünü Keşfedin: Şimdi Ücretsiz Deneyin!

Çalışan deneyimini bir üst seviyeye taşımaya hazır mısınız? Weoll ile iş süreçlerinizi nasıl daha kolay ve verimli hale getirebileceğinizi keşfedin. Hemen demo talep ederek Weoll’un size ve çalışanlarınıza sağlayacağı avantajları deneyin.

E-mail listemize kayıt olun!

En yeni içerik ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için kaydolun.

Top