Weoll Entegrasyonları ile Kusursuz İşbirliği

Bütünleşik, verimli ve güçlü bir çalışma ortamı oluşturmak için Weoll'u mevcut araçlarınız ve platformlarınızla sorunsuz bir şekilde entegre edin.

Google Workspace Entegrasyonları

Google Workplace Araçlarını Weoll’e Bağlayın

Weoll ile şirketinizin çalışan bilgilerini sorunsuz bir şekilde senkronize edin. Google Workspace'in kullanışlı iletişim kanalları sayesinde belgeleri kolayca yönetin. İşbirliğini ve verimliliği artırın.

Office 365 Entegrasyonu

Microsoft ve Office 365 ile Kusursuz Bağlantı

Weoll ile Office 365 ve Microsoft platformlarını bağlayarak iş akışlarını optimize edin.E-postalara, takvimlere ve belgelere sorunsuz bir şekilde erişin.

Gelişmiş Entegrasyon

Kodsuz Entegrasyon

Weoll'un gelişmiş entegrasyon çerçevesini kullanarak kapsamlı kodlama veya teknik bilgiye ihtiyaç duymadan hızlı ve kolay bir şekilde entegrasyon sağlayın. Google, Microsoft ve diğer hizmetlerle sorunsuz entegrasyon gerçekleştirin.

Google Workspace Çalışan Bilgileri

Çalışan Verilerini Google Workspace ile Senkronize Edin

Google Workspace'inizi Weoll ile senkronize ederek çalışan bilgilerinizin güncel kalmasını sağlayın. Organizasyon genelinde doğru ve güncel verileri tek bir alandan yönetin, çalışan yönetimini ve iletişimini basitleştirin.

Microsoft Active Directory

Active Directory ile Erişimi Kolaylaştırın

Microsoft Active Directory ile Weoll'ü entegre ederek iş akışını kolaylaştırın. Operasyonlarınızı sorunsuz bir şekilde yönetin, tek bir platformdan verilerinizi düzenleyin. Merkezi kullanıcı yönetimi sayesinde kullanıcı erişimi atama sürecini kolaylaştırın.

Gerçek Zamanlı Senkronizasyon Veri Akışı

Anlık Senkronizasyonlar ile Firma Verilerinizi Güncel Tutun

Gerçek zamanlı senkronizasyon ile verilerinizin her zaman güncel olmasını sağlayın. Tüm entegre platformlarda bilgilerinizi doğru ve güncel tutarak manuel güncellemeleri azaltın.

Weoll’un Gücünü Keşfedin: Şimdi Ücretsiz Deneyin!

Çalışan deneyimini bir üst seviyeye taşımaya hazır mısınız? Weoll ile iş süreçlerinizi nasıl daha kolay ve verimli hale getirebileceğinizi keşfedin. Hemen demo talep ederek Weoll’un size ve çalışanlarınıza sağlayacağı avantajları deneyin.

E-mail listemize kayıt olun!

En yeni içerik ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için kaydolun.

Top