Weoll Kullanım Senaryoları
ile Daha İyi Bir Kurum

Weoll'u Daha İyi Anlamak İçin
Kullanım Senaryoları

Çalışanlarınız için pozitif bir çalışma ortamı yaratın. Ekip içi çalışan motivasyonunu yükseltmek adına takdir ve ödül programları ile çalışanlarınızı destekleyin. Performans raporları ile iş akışını iyileştirirken, çalışan geri bildirimleriyle iş ortamınızı güçlendirin.

Şirket içi BT destek hizmetlerini Weoll ile zahmetsiz hale getirin. Sık sorulan sorulara otomatik yanıtlar belirleyerek zaman kazanın. Veriye dayalı kararlar alarak kurum içi süreçlerinizi kolaylaştırın.

Uzun süren onay süreçlerini ve takip etmesi zor belgeleri Weoll ile kolaylıkla halledin. Belgeleri merkezi Weoll tabanında toplayın, standartlara uyumlu finansal süreçleri iş yükünü azaltmak için kullanın.

Çalışan izin talep ve onay süreçlerini kolayca yönetin. Otomatik kontrol prosedürleri sayesinde hem ekibinizin hem de kurumunuzun izin takip süreçlerinden haberdar olduğundan emin olun.

Weoll ile şirket kaynaklarınızı verimli bir şekilde yönetin. Bilgisayarlar, telefonlar, şirket araçları, yakıt gibi varlıklarınızı ve eğitim platformları veya wellness üyelikleri gibi diğer imkanları izleyin ve tahsis edin. Doğru stok ve envanter takibi ile kaynak tahsisini optimize edin, daha iyi bir yönetim için kullanım loglarını aktif bir şekilde izleyin.

Weoll, çalışanlarınızın eğitim süreçlerini verimli bir şekilde yönetmeye yardımcı olur. Weoll’un merkezi platform ile eğitim taleplerini kolayca düzenleyebilir, sertifikaları takip edebilir ve uçtan uca eğitim sürecini kolaylaştırabilirsiniz.

İş süreçlerini ve elde edilen işin kalitesini Weoll ile aktif bir şekilde takip edin. Proaktif iş gelişimini Weoll sayesinde destekleyin.

Weoll ile pazarlama ve satış kanallarını etkili bir şekilde takip edin. Performans verilerini analiz edin ve içgörüleri pazarlama stratejilerinize sorunsuz bir şekilde entegre edin. Kapsamlı satış raporları ile operasyonları düzenleyin.

Weoll’un Gücünü Keşfedin: Şimdi Ücretsiz Deneyin!

Çalışan deneyimini bir üst seviyeye taşımaya hazır mısınız? Weoll ile iş süreçlerinizi nasıl daha kolay ve verimli hale getirebileceğinizi keşfedin. Hemen demo talep ederek Weoll’un size ve çalışanlarınıza sağlayacağı avantajları deneyin.

E-mail listemize kayıt olun!

En yeni içerik ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için kaydolun.

Top