Hakkımızda

Weoll’un çalışan deneyimini geliştirme ve süreç yönetimini optimize etme yönündeki çözümleri hakkında bilgi edinin. Şirket içi iletişim ve iş verimliliğine yönelik yenilikçi yaklaşımımızı keşfedin. Bizi neyin harekete geçirdiğini keşfedin.

Hikayemiz, Vizyonumuz 
ve Misyonumuz

Weoll’u İleriye Taşıyan Değerleri Öğrenin
Weoll, 2021 yılında kurumsal iletişimi ve iş akışlarını yenilikçi dijital uygulamalarla dönüştürmek amacıyla kuruldu. O tarihten bu yana 30,000’den fazla kullanıcıya hizmet verdik ve 100’ün üzerinde proje tamamladık.
Yolculuğumuz, güçlü bir iç iletişim platformuna olan ihtiyacı karşılamakla başladı ve iş süreçlerini entegre eden kapsamlı bir sistem geliştirdik. Yıllar içinde, arayüzümüzü sürekli olarak geliştirdik ve mobil yeteneklerimizi artırarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına yanıt verdik.
“It’s time to grow” dediğimizde samimiydik ve o zamandan beri büyümeye hiç ara vermedik!
Kuruluş
0
Kullanıcı
0 k+
Proje
0 +

Hakkımızda

Görevimiz

Misyonumuz, her bir çalışan için anlamlı, etkili ve bağlayıcı bir çalışma deneyimi sunmaktır. Modern platformumuz aracılığıyla organizasyonların iç iletişimini güçlendiriyor ve çalışan bağlılığını artırmayı taahhüt ediyoruz.
Müşterilerimizin özel ihtiyaçlarını anlayarak, onların etkinliklerini artıran ve hedeflerine ulaşmalarını destekleyen çözümler sunmayı amaçlıyoruz.

E-mail listemize kayıt olun!

En yeni içerik ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için kaydolun.

Top