Weoll Kariyerler

Fark yaratmaya hazır mısınız? Heyecan verici kariyer fırsatlarını keşfedin ve inovasyona adanmış bir ekibin parçası olun. Tutkunuz ve becerilerinizle uyumlu roller bulun!

Weoll ile Kariyerinizde 
Yeni Bir Dönüm Noktası

Biz Kimiz?

Yenilikçiyiz

Her zaman yeni fikirler ve yaklaşımlar keşfediyoruz. Yaratıcılığı benimsemek ve statükoya meydan okumak başarımızı artırıyor.

İşbirlikçiyiz

Ekip çalışması yaptığımız işin merkezinde yer alır. Birbirimizi desteklemeye ve hedeflerimize ulaşmak için birlikte çalışmaya inanıyoruz.

İnsan Odaklıyız

İnsanların ihtiyaçlarını anlamak ve karşılamak bizim için çok önemlidir. Beklentileri aşan çözümler sunmaya kararlıyız.

Fark yaratmaya hazır mısınız?

Kariyer Basamaklarını Weoll ile Tırmanın

Google Workspace Sales Engineer

Ekibimize katılacak Google Workspace satış uzmanı arıyoruz.

Account Manager

Ekibimize katılacak Account Manager arıyoruz.



Weoll'de Çalışmayı 
Neden Seveceksiniz?

Sosyal Etkinlikler

Weoll olarak sosyal etkinlikleri ve ekip oluşturma faaliyetleri aracılığıyla güçlü etkileşimler ve çalışan bağlılığı kurulduğuna inanıyoruz.
İş arkadaşlarınızla bağ kurmak, ortak tutkuları keşfetmek ve dinamik bir işyeri kültürüne katkıda bulunmak için çalışanlarımızın oluşturduğu gastronomi, yelken ve müzik gibi sosyal kulüplerimizden birine katılabilir veya kendiniz bir tane sosyal kulüp oluşturabilirsiniz!

Esnek Çalışma

Hibrit çalışma modelimiz, üretkenlik ve konforu dengeleyerek evden veya modern ofis alanlarımızdan çalışmanıza olanak tanır.

Sağlıklı Yaşama Adım

Fiziksel ve zihinsel sağlığı destekleyen programlarla refahınıza öncelik veriyoruz. Sağlıklı yaşamı önceliklendiren atölyelerimizle sizi hem kişisel hem profesyonel açıdan destekliyoruz.

Profesyonel Gelişim

Eğitim programları aracılığıyla sürekli öğrenme felsefesini destekliyor ve gelişim fırsatları sağlayarak kariyerinize yatırım yapıyoruz.

Çalışan Etkileşimi

İş deneyimini geliştirdiğine ve iyileştirdiğine inandığımız, çalışanların yön verdiği etkinlikler ile dinamik iş modelimize katkı sağlayın.

E-mail listemize kayıt olun!

En yeni içerik ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için kaydolun.

Top